Populära floristkurser på Medborgarskolan.
Kurs

Floristkurs för nybörjare (kväll)

Ort
Stockholm
Startdatum
9 Okt 2023
Tid
17:00-20:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Charlotte Ageland
Nummer
52911
Pris
3 595 kr

Om arrangemanget

Drömmer du om att jobba med blommor? Här får du prova på och lära dig knep!

Lär dig grundteknikerna i blomsterbinderi! Här får du prova att skapa fylliga, vackra eller enkla buketter och arrangemang. Vi skapar även enklare bordsarrangemang och du får veta hur snittblommor ska skötas för bästa hållbarhet. Du är välkommen oavsett om du överväger att utbilda dig till florist eller 'bara' vill lära dig för eget bruk.

Innehåll

Vi arbetar med buketter samt låga och höga dekorationer. Vi pratar även om varuvård och annat som kan vara bra att veta.

Upplägg

Vi arbetar mestadels praktiskt med färska blommor och material/tillbehör som florister använder. Alla blommor och material ingår i priset! Du går alltid hem med det du skapat. Var beredd på att arbeta stående (men lägre bord finns vid behov) - tänk på bekväma skor och oömma kläder.

Vi ses under tre måndagar kl. 17:30-20:30. Aktuella datum: 9/10, 16/10 och 23/10

Ledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik. Hon har lång erfarenhet av pedagogisk verksamhet och har föreläst och undervisat i många olika sammanhang. Idag håller Charlotte i Medborgarskolans grundutbildningar, flera fortsättningskurser samt kortare inspirationskurser. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs - kursen riktar sig till nybörjare.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har ett brett utbud floristkurser på olika nivåer och format - håll utkik på vår hemsida om du får mersmak och vill lära mer!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 595 kr

Summa: 3 595 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde