Ort
Distans
Antal tillfällen
3 st
Nummer
72305
Pris
3 950 kr

Om arrangemanget

Vattenskoter - Vi anpassar kursen efter era önskemål

Innehåll

Vi lär oss teorin bakom fotograferandet, hur olika inställningar påverkar den slutgiltiga bilden samt hur man skall ändra dessa i olika situationer.

Upplägg

Två heldagar 09:30-16:00, där vi kommer att diskutera ljusets betydelse samt hur man gör bilder intressanta genom att tänka på bildkompositionen. Vi kommer också att ägna oss åt fotografering inomhus eller utomhus.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Kursledare

Marcus är en matematikintresserad fotoentusiast som för ca 15 år sedan ärvde en gammal manuell systemkamera och började fotografera "på riktigt". Mörkrumsarbetet kompletterades snart med en enklare digitalkamera och senare även med en digital systemkamera. Marcus fotograferar helst människor i farten; sport, äventyr, hundar gärna i kombination med porträtt. Marcus har varit ledare för ett stort antal fotokurser på Medborgarskolan.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Material framtaget av kursledare ingår.

Ta med egen kamera och komplett manual

Kläder efter väder då vi kommer att vara utomhus.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

Våra lokaler ligger centralt i Örebro, Fredsgatan 14. i området Fanfaren.

Kök med mikrovågsugn, kyl, vi bjuder på kaffe eller te i entrén.

Bra att veta

Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Försäkringen omfattar ej egendom eller djur.

Vill du delbetala skriv, önskar delbetala i meddelande rutan.

Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Välkommen till oss -  Fredsgatan 14

Våra lokaler ligger centralt i Örebro Fredsgatan 14.

Kök finns med mikrovågsugn, kyl och frys. Vi bjuder på kaffe eller te.

Vår lokal på Fredsgatan är tillgänglighetsanpassad.

 

Välkommen till oss -

Våra lokaler ligger centralt i Örebro....

 

Pris

Deltagaravgift: 3 950 kr

Summa: 3 950 kr

Utforska ämnesområde