Ort
Kristianstad
Startdatum
16 Sep 2024
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
69222
Pris
2 995 kr

Om arrangemanget

Lär dig spela gitarr! Alla elever är välkomna från 7 till 100 år!

Om kursen
Lektionerna är upplagda så att man lär sig viktiga grunder ordentligt för att kunna spela lättare sedan. Att lära sig spela roliga låtar (och gärna sjunga till så klart) hänger ihop med olika övningar för att bli säkrare på handen, eller rättare sagt händerna.

Vi lär oss hur viktigt det är att sitta rätt, att man kan ha långa naglar på ena handen men inte den andra och annat kanske lite oväntat bra för att snabbt kunna bli skicklig på att spela olika ackord, sätt att kompa och få kläm på olika stilar.

Genom att öva hemma blir varje tillfälle roligare än det andra när du märker hur du har utvecklats på en enda vecka!

För vem
Inga förkunskaper krävs. Lektionerna skräddarsys till din nivå.

Kursledaren
Tobias Olvestrand 

Bra att veta
Kursen består av 6 tillfällen á 45 minuter. Enskild undervisning, Medborgarskolan tar kontakt med dig och vi bestämmer tid tillsammans. 

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Kristianstad

Magasinsgatan 2, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 995 kr

Summa: 2 995 kr

Utforska ämnesområde