Teatergrupp på scen
Kurs

Göteborgs Scenkollektiv - Workshop i improvisationsteater med Ida Lingegård

Ort
Göteborg
Startdatum
2 Apr 2023
Tid
09:00-13:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
33312
Pris
275 kr

Om arrangemanget

Nyfiken på impro? Eller vill du fräscha upp dina kunskaper eller fördjupa dem?

I denna halvdagskurs i improvisationsteater kommer vi att öva på att bejaka våra egna och andras idéer. Vi övar på att släppa loss vår kreativitet . Vi tränar upp vår spontanitet. Vi tränar på att skapa tillsammans med andra.
Vi går helt enkelt igenom grundena i improvisationsteater.


Ibland kan vi lura oss själva att vi inte har några idéer. Vi tror att vi inte vet vad vi ska säga eller göra. Sanningen är egentligen att vi redan blockerat flera idéer för vad vi kan säga eller göra, ibland redan innan vi registrerat dem. Vad händer om vi slutar värdera idéerna vi har som dåliga och istället börjar använda dem på ett kreativit sätt? Det testa vi under denna kursen.

Vart du än själv är kan impron lära dig att du alltid har idéer, att tro på dessa och att tillsammans med andra skapa något av dina och andras idéer.

Om kursledaren:
Ida Lingegård är kursledare och improvisatör i Göteborg. Hon är medlem Gbgimpro där hon spelar föreställning de flesta fredagar. Ida håller kurser på Gbgimpro. Hon är även medlem i improvisationsteatergruppen Blink. Du kan se Ida spela på Improv Comedy Club. Det finns få personer som lägger lika mycket tid på impro som Ida gör.

Vid sidan av impron är Ida socionom.


Kursen kräver inga förkunskaper.

 

Workshopen anordnas av Göteborgs Scenkollektiv i samarbete med Medborgarskolan.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 275 kr

Summa: 275 kr

Utforska ämnesområde