Ort
Örebro
Startdatum
28 Maj 2024
Tid
17:00-18:30
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
79906
Pris
250 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Improvisationsteater är hett igen! En rolig och lite galen teaterform som roar och oroar både skådespelare och publik. Häng med på en kväll där du själv får prova på hur det känns att improvisera och skapa skådespel i stunden. Mycket skratt utlovas!

Har du någonsin velat testa på improvisationsteater? Vill du ha kul och skratta mycket? 
Vår "Testa på Impro" -session är det perfekta tillfället för dig att dyka in i världen av spontanitet, lek och kreativitet.

•    Testa på grunderna i improvisationsteater på ett roligt och lekfullt sätt.
•    Inga krav på tidigare erfarenhet! Vi välkomnar alla, från blyga nybörjare till teaterapor.
•    Utforska improvisation i par, små grupper och tillsammans med hela gruppen.
•    En trygg och stödjande miljö där du kan utforska din kreativa sida utan rädsla för att göra fel.

Upplägg
1 tillfälle x 90 minuter

Förkunskaper
•    Inga krav på tidigare erfarenhet! Vi välkomnar alla, från blyga nybörjare till teaterapor.

Kursledare
Linus Tingdahl
Vår kursledare, Linus Tingdahl, är en improvisatör med över 20 års erfarenhet inom improvisationsteater. Han har tidigare varit kursledare och del av ensembler på bland annat Stockholms improvisationsteater och Improvisation & Company. Linus är också en mångsidig skådespelare med erfarenhet från film och TV-reklam. Som pedagog brinner Linus för att dela sin passion och expertis, och hans engagemang för konsten skapar en inspirerande och stödjande miljö för sina elever. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan kommer att starta kurs i Improteater höstterminen 2024. Håll utkik i vårt kursprogram 

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 250 kr

Summa: 250 kr

Utforska ämnesområde