Ort
Ystad
Startdatum
18 Sep 2023
Tid
17:40-19:10
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Rocio Holm
Nummer
64154
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Pasta, fotboll och lutande tornet i Pisa. Italienarna har satt sitt land på kartan med många världsberömda ting. Den europeiska stöveln, alpernas toppar och vackra landskap gör Italien till ett kärt resmål. Lär dig att prata italienska och briljera när du åker dit. Benvenuti!

Italienska är enligt många världens vackraste språk. Till Italien åker varje år tusentals svenskar för att njuta av italiensk mat och kultur.

Tillsammans med ledaren anpassas undervisningen till dig och gruppens kunskapsnivå. Det är möjligt att hoppa in efter att kursen har startat med prisreduktion.

INNEHÅLL
Kursen ger bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel är frekventa inslag i undervisningen.

UPPLÄGG
Vi lär oss och övar det praktiska vardagsspråket. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat under olika situationer. Du kommer att lära dig mycket om landet och dess kultur!

Du kommer att använda fraser och meningar för att beskriva din familj och andra människor, berätta om ditt arbete och kunna skriva ett personligt enkelt brev, t ex för att tacka någon för något.

FÖRKUNSKAPER
Lite förkunskaper är önskvärt, detta är en repetitionskurs!

KURSMATERIAL
Kostnaden för ev. material/kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Se till att ha boken, Prego 1, tillgänglig till första träffen. Vi repeterar mycket från den under terminen.

Visste du att du som kund hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln? Ta chansen och få rabatt på bl.a din kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kampanjkod" och få 6% rabatt på www.bokus.com.

Du får rabatt och fina erbjudanden hos Akademibokhandeln, Storytel, Nextory m.fl. när du deltar i en kurs på Medborgarskolan. Mer information hittar du på www.medborgarskolan.se/bokusrabatt.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

BRA ATT VETA
Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnad!

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Ort

Medborgarskolan

Adlercreutzgatan 4, Ystad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde