Ort
Umeå
Startdatum
25 Okt 2023
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
52752
Pris
1 250 kr

Om arrangemanget

En kurs för dig som inte tidigare har läst Italienska och vill komma igång.

Innehåll

I denna kurs koncentrerar vi oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket. Fokus ligger på ordförråd och på att tala och använda italienska otvunget och varierat i olika situationer. Så som att handla, beställa mat på restaurang eller fråga efter vägen. Kursens innehåll utformas även utifrån deltagarnas intressen och önskemål. Efter denna kurs ska du ha ett bra uttal och kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor.

Upplägg

Vi träffas en gång i veckan, under sju veckor

Varje träff är 2 x 45 minuter

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare: Silvia Mugnaini 

Silvia kommer från Florens och är legitimerad lärare i Italienska, hon har undervisat i Italienska hos oss och på annat håll som modersmålslärare under flera års tid. Hon vill dela med sig av Italienska språket och kulturen. 

Kursmaterial

Du köper själv ditt kursmaterial. Boken: Adesso sì 1, av Marta Gallicchio-Bornebush och Kerstin B Rydén, ISBN 9789147082919, finns att köpa HÄR

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Vi bjuder på kaffe och te 
  • Vi finns på slöjdgatan 2, 1 våning upp.  Hiss finns och våra lokaler är tillgängliga för alla.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. Du når ansvarig verksamhetsutveckare Karolina Helleberg på karolina.helleberg@medborgarskolan.se 

Ort

Medborgarskolan Umeå

Slöjdgatan 2, 1 tr, Umeå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 250 kr

Summa: 1 250 kr

Utforska ämnesområde