Medborgarskolan med känsla för samarbete
Distanskurs

Italienska för nybörjare - Helgkurs på distans

Ort
Distans
Startdatum
7 Okt 2023
Tid
12:30-14:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
37976
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Välkommen till vår nybörjarkurs i italienska på distans! Ett språk som lockar med sin skönhet och kulturella rikedom. Som ett av världens mest älskade språk öppnar italienskan dörrar till konst, mat och historia. Oavsett om du drömmer om att resa till Italien eller vill berika din språkliga kompetens, kommer denna kurs ge dig de grundläggande färdigheterna för att kommunicera och utforska denna fantastiska värld. Börja din spännande resa med oss och låt italienska bli en del av din språkliga skattkista!

Innehåll
Vi fokuserar på att lära oss grundläggande grammatiska strukturer i det italienska språket med stort fokus på egen skriftlig och muntlig produktion på nivå motsvarande A-nivå enligt GERS. Vi tränar även på att lyssna och läsa på målspråket samtidigt som vi bygger ett grundläggande ordförråd.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi ses via den digitala plattformen en gång i veckan under 8 veckor på distans. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Eva-Lena Ströman är legitimerad lärare på gymnasienivå inom ämnena Spanska, Engelska och Italienska. Hon har även studerat Katalanska och Somaliska vid olika universitet i Sverige. Sedan tonåren har hon levt i en mångkulturell miljö och hon brinner för att möta nya människor och nya kulturer.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften men finns att beställa här:

Fysisk bok: Sanner (2011). Ciao 1. Allt-i-ett-bok. ISBN: 9789127416352

Digital version: Sanner (2011). Ciao 1. Allt-i-ett-bok. ISBN: 9789127438552

Båda versionerna finns att beställa på nok.se

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära.
Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

 

 

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde