Ort
Varberg
Startdatum
5 Feb 2024
Tid
19:30-21:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Pauline Beemsterboer
Nummer
40251
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Välkommen till vår italienska konversationskurs där vi dyker in i världen av böcker. Här kommer vi att prata och diskutera på italienska om de böcker vi läser, utforska berättelser, författare och litterära teman. Gör dig redo att utveckla din italienska språkfärdighet samtidigt som du utforskar en fantastisk värld

Innehåll
En kurs för dig som har en del förkunskaper inom det Italienska språket och känner dig bekväm i att läsa och diskutera i grupp. Vi kommer på denna kurs läsa av ledaren utvalda böcker/stycken som vi sedan diskuterar i grupp för att på så vis utveckla vår kapacitet att konversera på det Italienska språket.

Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Inget uppehåll är planerat under dessa 10 veckor.

För vem
Denna språkkurs är en fortsättningskurs för dig som ligger på nivå A2/B1 och är bekväm med att prata på Italienska i grupp.

Kursledare
Kursledare för den här kursen är Pauline Beemsterboer som har bott 30 år i Rom, Italien. Hon har många års erfarenhet av att undervisa italienska på alla nivåer, båda på grund- och gymnasieskola som mentor på universitetet och som privatlärare. Hon pratar sex språk och har filosofie kandidat i franska och filosofie magister i italienska. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Ledaren kommer att välja vilka böcker gruppen ska läsa och rekommendera vart man kan låna eller köpa dessa. Övrigt material kopieras upp utav kursledaren. 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Varberg

Ringvägen 114, Varberg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde