Ort
Skövde
Startdatum
4 Mar 2024
Tid
19:15-20:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Michael Downey
Nummer
41097
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Välkommen in i det italienska språkets värld! Italienska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare. Benvenuti!

Ciao! Den europeiska stöveln med vackra landskap och Alpernas toppar, fantastisk mat, vin och människor, konst och kultur. Lär dig italienska för att få ut ännu mer av din resa!

Innehåll
Kursen ger bra baskunskaper i uttal, ordförråd och grammatik. Enkla dialoger/parövningar och uttalsövningar är inslag i undervisningen.

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid.

För vem
Kursen vänder sig till dig som är vuxen och inte har läst italienska tidigare.

För de övriga nivåerna rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest.
Läs om språknivåer och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala 

Kursledare
Din kursledare Michael är utbildad lärare i moderna språk i England och har under åtta år arbetat som lärare på skolor i England och Thailand. Från unga år har han regelbundet spenderat en hel del tid i Venedigtrakten, och är förutom italienska språket och grammatiken, särskilt intresserad av italiensk mat.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
I kursen använder vi oss av boken Allora grundkurs i italienska 1, ISBN 9789198457902. 
Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Invänta kallelse innan du köper kursboken!

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Ort

Medborgarskolan Skövde

Södra Trängallén 2A, Skövde

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde