Ort
Distans
Startdatum
15 Jan 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Francesca Possidente
Nummer
41043
Pris
1 495 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Välkommen in i det italienska språkets värld med infödd italienska! Kursen vänder sig till dig som har grunderna i italienska och som vill fortsätta bygga på/repetera dina kunskaper. Benvenuti!

Ciao! Den europeiska stöveln med vackra landskap och Alpernas toppar, fantastisk mat, vin och människor, konst och kultur. Lär dig italienska för att få ut ännu mer av din resa!

Innehåll
Med kurslitteraturen som underlag bygger vi på språket med ordförråd, uttal och grammatik. Enkla dialoger/parövningar och uttalsövningar är inslag i undervisningen. Vi fokuserar på konversation och pratar nästan alltid på italienska.

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid.

Kursen sker helt på distans via onlinemöten i LifeSize. För att delta behöver du en dator med kamera eller platta/padda samt en stabil internetuppkoppling. Inloggningsuppgifter skickas i samband med starten.

Tips på saker att tänka på inför din distanskurs samt guide till aktuell digital plattform hittar du på www.medborgarskolan.se/infor-din-distanskurs

För vem
Förkunskaper motsvarande A2 innebär att du kan uppfatta huvudinnehållet i korta, tydliga och enkla budskap. Du kan fungera i mycket korta, sociala samtal.

Är du osäker på kunskapsnivån rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest.
Läs om språknivåer och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala 

Europarådets nivåskala
Basnivå Nybörjare
Basnivå A1
Basnivå A2
Självständighetsnivå B1
Självständighetsnivå B2
Avancerad nivå C1
Avancerad nivå C2

Kursledare
Din kursledare Francesca kommer från Milano i Italien. Hon har flerårig erfarenhet av undervisning och har arbetat hos Medborgarskolan i många år.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Mer information får du i kallelsen innan start.
Vi arbetar också med olika texter som kursledaren delar ut till deltagarna.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Ort

Lifesize Väst

Digitala mötesrum, Distans

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde