Ort
Kumla
Startdatum
25 Aug 2022
Tid
19:30-21:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
59851
Pris
1 650 kr

Om arrangemanget

Gå en kurs i italienska. Italien - livsnjutarnas land, bli en av de närmare 70 miljoner människor som talar italienska i världen! La vita è bella - Livet är underbart! Här är kursen för dig som är helt nybörjare!

 

Innehåll
Vi lär oss och övar det praktiska vardagsspråket. Vi varvar ordförståelse, uttal och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Vi lär oss att tala och förstå språket i enklare vardagssituationer.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.
Kursen omfattar 2x45 minuter per tillfälle + eventuell paus.


Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har minskat våra gruppstorlekar, liksom anpassat lokaler så att rekommenderat avstånd kan hållas. Du kan delta i flertalet av våra kurser digitalt och online via videolänk. Vi bedriver även en del verksamhet utomhus. Har du fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.


Förkunskaper
Inga förkunskaper.

Kursledare

 Paola Allegrini

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
I kursen använder vi oss av boken Subito! textbok ISBN 9789174346275 (boken hittar du här) och Subito! CD audio ISBN 9789174344943 (CD:n hittar du här) samt material som framtagits av kursledaren.

Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan.
Boken finns att köpa via näthandel eller via Lindhska bokhandeln, Drottninggatan 11 i Örebro. Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper boken.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 5% rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.


Tips på vidareutveckling
Våra språkkurser är på 5 - 10 tillfällen med möjlighet till förlängning. Efter avslutad kurs har vi alltid fortsättningskurser att erbjuda. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta
I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe eller te, ta med en 5-krona.

Det är obligatorisk föranmälan på kursen.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Kumla Centrum

Östra Drottninggatan 4, Kumla

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 650 kr

Summa: 1 650 kr

Utforska ett ämnesområde