Ort
Kungsbacka
Startdatum
17 Apr 2024
Tid
19:00-21:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Marina Abate In Harvey
Nummer
41074
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Italienska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare. I kursen tränar vi på språkets fyra färdigheter: prata, lyssna, läsa och skriva. Detta är en intensivkurs som förutsätter att deltagaren har möjlighet att läsa på egen hand mellan träffarna.

Innehåll
Detta är en kurs som ger dig grunden för att njuta lite extra av din nästa resa till Italien, och som troligtvis ger dig lust att fördjupa dig vidare till hösten!

I kursen tränar vi på språkets fyra färdigheter: prata, lyssna, läsa och skriva. Redan från början tränar vi på att muntligt använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du kommer även att få grundläggande kunskaper i hör- och läsförståelse, skrift och grammatik och en bra start på ditt ordförråd.

För vem
Detta är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.
En intensivkurs förutsätter att deltagaren har möjlighet att läsa på egen hand mellan träffarna.

Kursledare
Denna kurs leds av Marina Abate Harvey. Marina är italiensk, född i Italien och uppvuxen i Belgien i en italiensk miljö.
Hon har undervisat i språk (italienska, franska och engelska) sedan 20 år tillbaka och har längs vägen genomgått ett flertal pedagogikutbildningar vid olika studieförbund i Sverige.
Marina är diplomerad kursledare och har dessutom ett diplom i så kallad inlingua-pedagogik. 

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår i kursavgiften och delas ut av ledaren vid första kurstillfället.

Bra att veta 
Denna kurs gör uppehåll under v18.
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. 
Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde