Föreläsning

Kattägarens fem nycklar - Susanne Hellman Holmström

Ort
Karlstad
Startdatum
11 Maj 2023
Tid
18:00-20:15
Dag
Torsdag
Nummer
68165
Pris
250 kr

Om arrangemanget

Allt du behöver veta för att ge din katt ett bra, tryggt och spännande liv! Välkommen till en kväll tillsammans med Sussane Hellman Holmström som är är certifierad kattbeteenderådgivare och coach. Hon har medverkat i TV och skrivit flera böcker i ämnet.

Kattägarens fem nycklar

Att leva med katt är helt fantastiskt, men du som kattförälder behöver veta vad katten menar med sina olika beteenden och signaler. Här berättar Susanne Hellman Holmström om den senaste forskningen och delar med sig av sin stora erfarenhet som kattbeteenderådgivare.

Du får färsk kattkunskap, många skratt och kanske dåligt samvete som gör att du måste be din katt om ursäkt när du kommer hem. Du får även verktyg för att skapa den bästa relationen med katten. Lång frågestund utlovas!

FÖRELÄSAREN
Susanne Hellman Holmström är certifierad kattbeteenderådgivare och coach. Hon har medverkat i TV och skrivit flera böcker i ämnet.

UPPLÄGG
Föreläsningen kommer att hållas i Karlstad Globala Gymnasium (Gustaf Anders Gatan 7A, 65340 Karlstad)
Föredraget pågår i cirka en timma och 20 minuter, därefter har vi en kort paus där  vi bjduer på kaffe och kaka. Kvällen fortsätter med en frågestund på cirka 30 minuter.

Medborgarskolan och tillsammans med Hund och Katt Specialisten kommer dela ut Goodiebags till de 50 första som är på plats. Vi öppnar redan 17:30.  

Obl. anmälan senast  1 maj

Ort

Karlstads Globala Gymnasium

Gustav Anders Gata 7B, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 250 kr

Summa: 250 kr

Utforska ämnesområde