Ort
Falun
Tid
10:00-17:00
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Ulrika Hedin
Nummer
75891
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Har du någon gammal möbel hemma som du vill fräscha upp? Du kan få en "ny" möbel bara genom att klä om den.

Anmäl intresse datum kommer inom kort vi meddelar dig.

Innehåll

Möbeltapetsering är ett hantverk som har funnits i många år men det är få personer som kan det. En teoretisk och praktisk kurs där du får lära dig om verktyg och material. Du arbetar på din möbel som du tar med till första gången. Lämplig möbel att jobba med är tex en stolsdyna, pall eller liknande.

Upplägg

  • Kursen är en helgkurs 18-19/11 mellan kl1000-1700, avbrott för lunch.

Förkunskap

Du behöver inte ha några förkunskaper, endast intresse krävs.

Kursledare

Kursledare är Ulrika Hedin. Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Så att du kan komma igång vid första lektionen får du gärna ta med dig det tyg du önskar att jobba med. Ny stoppning kan vara bra att ta med sig om det till exempel är dynor som ska renoveras. Ta även med verktyg, så som måttband, avbitartång, sax och en mindre mejsel.

Har du frågor eller funderingar inför vår första träff får du gärna kontakta ledaren på
hedin.ulrika61@gmail.com.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Micro och kylskåp finns.
  • Kaffe och te finns att  köpa.
  • Parkering finns i närheten av lokalen.
  • Buss och tåganslutning i närheten.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
  • Obs! Kontrollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Falun

Åsgatan 27A, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde