Ort
Falun
Startdatum
19 Sep 2024
Tid
19:00-20:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
80796
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Innehåll 

Vill du sjunga i kör? Vi samlas och sjunger en blandad repertoar utan krav. Ledaren kommer att lära ut sånger på gehör (genom att lyssna) i en lugn takt. Vi provar att sjunga enklare stämsång tillsammans. Det viktigaste är att vi har roligt ihop utan krav på prestation. 

Att sjunga ger glädje, bättre självförtroende och avslappning. Friskvård i sin bästa form!
Ta gärna med en vattenflaska. Man kan bli törstig av att sjunga!

Upplägg 

  • vi träffas en gång i veckan.
  • 8 tillfällen. 
  • 2 studietimme á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskaper 

Inga förkunskaper krävs. Kursen ställer inga krav på notkunskaper eller tidigare erfarenhet av att sjunga i kör.

Kursledare 

Annika Järlestedt är utbildad musikpedagog, sångerska och sånglärare. Hon har erfarenhet av att leda körer och sångensembler för barn och ungdomar såväl som vuxna. Med sina många års erfarenhet av att själv sjunga i kör samt genom sitt musikerskap har hon fått en stor genrebredd och blandar allt från klassisk till
modern musik.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Falun

Åsgatan 27A, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde