Ort
Nättraby
Startdatum
19 Aug 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
44515
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

Vi är utomhus så länge temperaturen tillåter oss att njuta av allt det vackra samtidigt som vi gör vår yoga

Innehåll

Alla kan vara med på sitt sätt och efter sina förutsättningar. Det enda som behövs är en önskan om att växa och förändras eller förändra. Vi har en del undervisning och vi delar ofta våra erfarenheter med varandra i gruppen. Vi fortsätter att utforska både Kundaliniyogan och Ayurvedan.

Du kan alltid komma och prova i våra ordinarie klasser helt utan kostnad om du aldrig varit här. Missar du ett pass kan du ta igen i en annan klass så länge du är deltagare här.

Du består av samma som allt annat omkring dig, yogan och ayurvedan hjälper dig att förstå och höra dig själv så att du kan ge dig vad du behöver för att hålla balansen när livet omkring dig stormar.

Vi tar upp olika ämnen varje vecka för att hjälpa dig att utvecklas på din väg. Kunskap behöver vi alla och den består ofta av någon annans erfarenhet så vi tar en stund för te och samtal efter yoga, där vi lyssnar och pratar en i sänder.

Upplägg

 • 8 sammankomster, 1 ggr/vecka
 • Du kan boka drop-in 200kr/gång

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Ledare

Kerstin Axelsson från Karlskrona kundaliniyoga center

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

 • Du kan när som ansluta
 • Bokad drop in 200kr/gång
 • Du kan ta igen missade pass i andra klasser så länge du är deltagare på Karlskrona Kundaliniyoga center
 • Kvitto för friskvård kan ordnas
 • Medborgarskolan region Öst har Epassi
 • Med kallelsen följer ett inbetalningskort för kursavgiften
 • Läs mer om våra allmänna villkor
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Kerstin 0730-35 67 65
 • mail kundaliniyoga@hotmail.se

 

Länk till Allmänna villkor

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Karlskrona Kundaliniyoga Center

Vrängövägen 11, Nättraby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Utforska ämnesområde