Teatergrupp på scen
Kurs

Lär dig jonglera från 10 år och uppåt

Ort
Örebro
Startdatum
18 Jun 2023
Tid
13:00-15:15
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Frank Lind
Nummer
64551
Pris
375 kr

Om arrangemanget

Lär dig jonglera med bollar och få till tekniken med diabolo! Var med på en workshop där magikern och jonglören Frank Phoenix lär dig grunderna i jongleringens konst. En jättetrevlig aktivitet att göra tillsammans vuxen och barn. Sommarerbjudande - GÅ TVÅ FÖR EN


Innehåll
Workshopen är perfekt för dig som är nyfiken och vill lära dig jongleringskonsten. Inga förkunskaper krävs och givetvis finns all rekvisita du kommer att behöva.  Vi sätter en härligt positiv stämning i den här workshopen som startar upp med en demonstration av olika jongleringstekniker för klassiska objekt. Sedan är det full fokus på din personliga utveckling i jonglerings-konsten. Du får konkret, konstruktiv och personlig feedback vid varje moment med målet att du ska lära dig grunderna för att kunna öva vidare hela sommaren!

Upplägg
Vi träffas under ett tillfälle 13:00- 15:15


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs! För 10 år och uppåt, en jättetrevlig aktivitet att göra tillsammans vuxen - barn.  

Kursledare
Vår kursledare Frank är utbildad pedagog med examen från Örebro Universitet. När han inte håller workshops i jonglering hos oss så uppträder han som magiker och jonglör under artistnamnet Frank Phoenix. Vill du veta mer? Besök hans hemsida www.frank-entertainment.se
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har återkommande dans- och teaterkurser, kika in i vårt stora utbud.

Bra att veta
Tänk på att ha rörliga och bekväma kläder. 

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Stadsparken

Örebro, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 375 kr

Summa: 375 kr

Utforska ämnesområde