Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kvinna i medeltida kläder med en träslev i handen
Kurs

Lär dig jonglera - kurs för alla åldrar

Ort
Örebro
Startdatum
27 Feb 2021
Tid
13:00-17:00
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Frank Phoenix
Nummer
50342
Pris
525 kr

Om arrangemanget

Det här är kursen för dig som alltid drömt om att jonglera! Nu har du din chans att lära dig och imponera på kompisarna eller familjen. Är möjligtvis en banan bra att jonglera med? Eller är det bättre på att satsa på apelsiner? Tillsammans utforskar vi jonglering med magikern och jonglören Frank

Innehåll
Deltagarna får en genomgång av de olika jongleringsteknikerna som finns samt en presentation av det som erbjuds. Därefter börjar vi öva med tre bollar och går succesivt vidare med individuell feedback för att sedan få prova på andra tekniker fritt. Genom roliga och olika övningar släpps dina egna kreativa resurser och idéer fram. Målet är att alla kan jonglera efter kursens avslut.

Upplägg
Vi träffas under ett tillfälle kl 13:00 - 17:00

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Denna kurs genomförs i en mindre grupp anpassat till lokalen. Det finns även möjlighet att delta digitalt vid behov, men kursen genomförs främst fysiskt. Om du har fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Kursledare
Vår kursledare Frank är utbildad pedagog med examen från Örebro Universitet. När han inte håller workshops i jonglering hos oss så uppträder han som magiker och jonglör under artistnamnet Frank Phoenix. Vill du veta mer? Besök hans hemsida www.frank-entertainment.se
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har återkommande dans- och teaterkurser, kika in i vårt stora utbud.

Bra att veta
Tänk på att ha rörliga och bekväma kläder. Håll koll på datumet, det kan ändras beroende på smittläget och restriktioner.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 525 kr

Summa: 525 kr

Utforska ett ämnesområde