Ort
Örebro
Startdatum
9 Mar 2024
Tid
15:30-17:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Christopher Dolck
Nummer
76567
Pris
775 kr

Om arrangemanget

Lär dig kluriga trolleritrick i olika svårighetgrad. Vi jobbar med enkla ting som vi hittar hemma, kortlek, pennor och annat användbart. Du får också lära dig "salongsmagins" hemligheter där man mer jobbar med bl. a rep och klassiska ting

Innehåll

Christopher instruerar och avslöjar knepen i trolleri och vi tränar på att framföra tricks inför en mindre publik. Vi går igenom teknik, hur man ska tänka och utvecklar elevens kreativa förmåga till egna trick. 

Upplägg
Vi träffas 3 x 90 minuter varannan vecka   Kursen genomförs i en mindre grupp med 3-6 deltagare, det här är en jättefin kurs att gå tillsammans t. ex förälder och barn eller kompisar för att peppa varandra. Ålder 10 år och uppåt

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Christopher Dolck är en erfaren trollerikonstnär och har hållit på i ca 13 år. Hans främsta specialitet är close-up där man är väldigt nära åskådaren, vilket han bevisade när han deltog i TV-programmet Talang 2021. Christopher är också lärare i både piano och saxofon. 

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har återkommande teaterkurser och ett stort utbud av andra kurser inom kultur

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 775 kr

Summa: 775 kr

Utforska ämnesområde