Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Karlstad
Startdatum
29 Sep 2019
Tid
13:15-14:15
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
37505
Pris
1 350 kr

Om arrangemanget

Lär dig dansa magdans! Magdans är en del av den orientaliska dansen där tekniken utgörs av isolationer och accenturenande av olika kroppsdelar blandat med mjuka rörelser som resulterar i ett vackert flöde. På lektionerna vill vi att du ska få känna dansglädje!

Innehåll
På danslektionerna kommer vi att blanda den klassiska magdansens mjuka och isolerande rörelser med steg från orientalisk folklore samt med steg lånade från de klassiska stilarna. På lektionerna vill vår dansledare Tara förmedla en god teknisk och musikalisk grund och det viktigaste av allt är att få känna dansglädje!

Upplägg
1 tillfälle per vecka, 60 min per tillfälle.

Förkunskaper
Vi går igenom grunderna så du behöver inte några förkunskaper

Kursledare
Tara har dansat magdans i många år och undervisat i dansstilen sedan 2013. Hon har gått Kaggeholms folkhögskolas danslinje och ett år på Löftadalens folkhögskolas danslinje med fokus på bland annat balett, nutida dans och jazz. I nuläget studerar hon på danspedagogprogrammet vid Karlstads universitet.
Tara stävar efter att hela tiden utveckla sig som magdansös och tar klasser, privatlektioner eller åker på olika workshops eller festivaler för att inspireras och utveckla sin teknik. På lektionerna vill Tara förmedla en god teknisk och musikalisk grund och det viktigaste av allt är att få känna dansglädje.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
För den som vill dansa ännu mer erbjuder vi fler kurser i just dans vid Medborgarskolan.

Bra att veta
Ta gärna med en vattenflaska. Var ombytt och klar direkt då lokalen saknar omklädningsrum och dusch. Parkering finns längs med gatorna på Herrhagen.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ett ämnesområde