Ort
Linköping
Startdatum
29 Feb 2024
Tid
13:00-16:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
4 st
Nummer
42788
Pris
1 600 kr

Om arrangemanget

I den här kursen kan du välja att måla ett vilddjur, eller varför inte en fluffboll som står nära ditt hjärta?

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Upplägg

Riley visar hur man målar en snällare version av även det mest grymma, rovlystna djuret så att det upplevs som en charmig beskyddare. 

Tanken är att måla med akryl på en 50x50cm duk, men det går även att måla med akvarell, gouache, färgpennor, eller Procreate på ipadden. 

Förkunskaper

Kursen är lämpligast för lite mer erfarna, men även nybörjare är välkomna.

Kursledare

Riley Töörn är utbildad konstnär och pysselfantast från Colorado.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ämnesområde