Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Måla i akryl och olja - utveckla din bildidé

Ort
Umeå
Startdatum
10 Apr 2018
Tid
18:00-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
6 st
Arrangemangsnummer
89194
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Målerikurs Akryl och olja- Utveckla din bildidé!

INNEHÅLL
Har du ett motiv som du vill måla?
Ta med din egen bildidé till den här kursen och få tid, tips och inspiration till att utvecklas!

Du får gärna jobba med samma motiv under hela den här kursen, men det kommer också finnas förslag på annat att måla om du behöver variation.

I den här kursen vill vi visa att det finns massa olika sätt att måla på. Snabbt, långsamt, tunt och tjockt, ett lager eller många. Lägg ifrån dig dina förutfattade meningar och gör dina egna erfarenheter som blir till verktyg!

MÅL
Målet är att du som deltagare i slutet av kursen ska ha fått nya verktyg och genom praktik och uppmuntran känner ett större mod och mer nyfikenhet som målare.

UPPLÄGG
Undervisningen är praktiskt orienterad och kursledaren kommer försöka hjälpa varje deltagare att tillgodogöra sig de verktyg som du behöver för att komma vidare med just din bild.
Du får gärna jobba med samma motiv under hela den här kursen, men det kommer också finnas förslag på annat att måla om du behöver variation.

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen kräver inga förkunskaper så du kan delta utifrån dina egna förutsättningar.

KURSLEDARE
Sara Forsström, konstnär, arbetar främst med måleri, teckning och installation och är verksam med utställningar regelbundet runt om i landet. Hon är utbildad vid Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam, Gerlesborgsskolan Bohuslän, Nordiska konstskolan i norra Finland och Stenebyskolan.

MATERIAL
(Ta med själv)
Ett urval av penslar och en palettkniv
Färger i Akryl eller olja om du vill ha någon specifik kulör. - Kommer finnas ett mindre sortiment.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
Kursledaren erbjuder ett flertal kurser i bildämnet, som du med fördel kan delta i för att få en ännu bättre kontinuitet och uppföljning i just din personliga utveckling.

ATT TÄNKA PÅ
Oömma kläder och gärna ett förkläde. Vi startar kursennär antalet deltagare är fullständigt. Observera, om kursen inte har tillräckligt med deltagare kan kursstarten bli framflyttad.

Ort

Medborgarskolan Umeå

Östra Rådhusgatan 2, Umeå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr