Ort
Helsingborg
Startdatum
10 Feb 2024
Tid
10:15-13:15
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Paula Bergkvist
Nummer
67678
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Här får du hjälp med att skapa en bild (komposition), få djup i bilden (perspektiv), måla skuggor och blanda färger (färgcirkeln).

Innehåll

Målarskola för barn och unga från 8 år. Vi arbetar med komposition, perspektiv samt färgcirkeln. Det finns många trick men vi är aktsamma om ditt sätt att måla, uttrycka dig och om din egen fantasi.

Upplägg

Kursdatum : 10/2, 2/3, 16/3, 6/4 samt 27/4

Kursen går en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid men inte alltid med en veckas mellanrum. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle. 

Kursledare

Paula Bergkvist som är en erfaren och van handledare/bildlärare sedan många år.

Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig såväl som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete

Kursmaterial

Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Tag med de färger/pennor du har hemma, skissblock, suddgummi, penslar och blyertspennor. Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.

Bra att veta 

  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning. 

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr

Utforska ämnesområde