Ort
Fjällkinge
Startdatum
8 Sep 2024
Tid
10:00-16:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
69239
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Med smak för det vilda, kom och inspireras!

Om workshopen
Återupptäck ditt forna jag. Se vad skogen har att erbjuda, både vad det gäller kost och rekreation. Människan har sitt ursprung i naturen, låt oss för en dag lämna vår vardag för att beträda skogen med kropp och sinne. I denna workshop tas du med ut på en vandring i skogen men får också ta del i i ogräsmat, hur du lagar goda och nyttiga rätter av sk "ogräs" och vilda växter. Vi pratar om nyttan och fördelen med att använda vilda växter. Enkel näringslära förmedlas, samt var man kan hitta växterna. Hur användes de förr och hur kan vi komplettera vår kost med dessa förträffligheten. 

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften dvs. inga ytterligare kostnader tillkommer.

Bra att veta
- Ta med sittunderlag.
- Kläder efter väder.
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Kjugekull

Kjugekullvägen 17-36, Fjällkinge

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ämnesområde