Kvinna i medeltida kläder med en träslev i handen
Kurs

Nybörjarkurs Standup Comedy med Tobbe Ström

Ort
Örebro
Startdatum
8 Mar 2023
Tid
17:30-20:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
66796
Pris
1 900 kr

Om arrangemanget

Standup comedy är hett! Är du den roliga på jobbet som vill lära dig vara kul på beställning eller har du en hemlig dröm om att jobba med standup comedy? Här får du lära dig grunderna på resan till att bli standupkomiker. Även för dig som vill utvecklas som föreläsare eller varför inte som personalutveckling?

Innehåll
Du får lära dig hur standupbranschen funkar, hur du tar din roliga tanke och formar om det till ett standup-skämt. Du får lära dig att förfina text och genom att testa materialet - ta de första stegen till att hitta vem just du är på scen.  Målet är att skriva minst tre till fem minuter standupmaterial där du kommer coachas och få feedback på det du producerar. Kursen avslutas med ett uppspel på en lokal standupscen i Örebro. Lättare hemläxor kommer att vara en del mellan träffarna. Vi körde första terminen hösten 2022, och nu kommer det bara fortsätta, det här kul!

Upplägg
4  tillfällen x 2 h 3 min  varannan vecka + ett tillfälle med uppspel

Förkunskaper
Nybörjarkurs som är för dig som aldrig testat att stå på scen men som längtar! Och för dig som kanske redan har prövat lite grann och vill lära dig mer! Kursen passar även dig som t ex vill utvecklas som lärare, föreläsare,  skådespelare eller andra sammanhang där du står framför en publik.

Kursledare

Tobbe Ström är örebroaren som startade sin standupkarriär 2010 och på vägen har han uppträtt på de största scenerna i hela landet och är återkommande på bl a RAW Comedy och Norra Brunn. Hans standup har synts på Comedy Central och han har även skrivit skämt för TV och reklam samt dykt upp i olika humorsketcher. Dessutom är han trefaldig SM-mästare i ordvitsar. Tobbe Ström är enligt honom själv Sveriges roligaste örebroare och ännu har ingen ifrågasatt det eller försökt ta över den titeln. Kanske blir det du?

Bra att veta

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka två veckor före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

.


Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 900 kr

Summa: 1 900 kr

Utforska ämnesområde