Ort
Örebro
Startdatum
14 Apr 2024
Tid
10:00-12:15
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
76442
Pris
595 kr

Om arrangemanget

I en pallkrage kan du odla väldigt mycket ätbara läckerheter och blommor! Här får du tillsammans med de andra deltagarna bygga upp 2 pallkragar i en trädgård, så frön & plantera. Samtidigt som ni får ta del av all den kunskap kursledaren har kring odling. Vad passar bäst att odla, hur skall det hanteras?

Innehåll
Vi ses ute i en trädgård i där vi tillsammans bygger upp 2 pallkragar med dess plantering, både ätbart och blomster. Här vill vi ge dig de bästa förutsättningar att skapa och sköta en egen pallkrageodling , oavsett om du vill ha blommor eller grönsaker, kryddor och bär!

Upplägg
Vi ses utomhus 10:00-12:15

Förkunskaper
Ingen förkunskap krävs,

Kursledare
Terese Sideryd är en blomster- och trädgårdstokig florist med gesällbrev, då blommor och trädgård är hennes stora passion i livet! Terese är också trädgårdsutbildad och hon brinner för svenskodlat, närodlat. Slowflowers och miljö. Hon älskar att skapa och blandar in den vackra naturen men också att sprida blomster-skapar-glädje!

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Material
Du behöver inte ha med dig något material, men gärna trädgårdshandskar och oömma kläder efterväder, samt din pausfika. 

Bra att veta
Kursen pågår utomhus.
Tänk på oömma kläder och sköna skor och trädgårdshandskar. Tag gärna med vattenflaska eller kaffetermos för paus.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Pris

Deltagaravgift: 595 kr

Summa: 595 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde