Ett barn spelar piano
Kurs

Piano Enskild undervisning (Intresseanmälan) kursstart löpande HT24

Ort
Örebro
Antal tillfällen
8 st
Nummer
81495
Pris
2 480 kr

Om arrangemanget

Lär dig spela piano, ett av våra mest omtyckta och användbara instrument! Med hjälp av välkända melodier introduceras du till melodier, ackord, noter och gehör. Vi jobbar både med att utgå från noter och att lära oss på gehör

Innehåll
Vi utgår från din nivå och dina önskemål när vi planerar kursen och väljer repertoar. Vi arbetar med teknik , melodi och rytmik. Undervisningen anpassas individuellt för att du ska utvecklas i din egen takt. Vi erbjuder också undervisning på högre nivå t.ex inför antagningsprover till olika skolor. Vi kontaktar dig för en överenskommelse om tid och dag. Vid behov finns möjlighet till undervisning online. Hör gärna av dig till vår kundsupport för information om lediga tider. Telefon 010- 15 75 200

Upplägg
En gång i veckan 8 x 30 minuter eller enlig ök.  
Pianolektionerna bokas i mån av plats löpande, vi kan oftast erbjuda  undervisning både dag- och kvällstid. Under höstterminen 2024 har vi i  huvudsak lektioner måndagar och tisdagar. Det kan dock gå att ordna andra tider, hör av dig till oss!

Önskar ni undervisning i par ( duo) hör av så försöker vi ordna det! 

Uppehåll vid skollov alternativt efter överenskommelse. Om du inte kan komma på bokad lektion behöver vi ha din avanmälan senast kl 10.00 samma dag som din lektion. Då erbjuds du en lektion vid ett annat tillfälle som ersättning, detta kan ske vid två tillfällen.  

Förkunskaper
Undervisningen sker individuellt och skräddarsys efter elevens önskemål. Passar både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv. Du kan välja både brukspiano (komp till sång eller i band) eller mer klassiskt inriktning.

Kursledare
Carl Hultstein är en hängiven och välutbildad pianist. Han har utbildningar från både folkhögskolor och en kandidat i pianospel från Örebro Musikhögskola. Han är även frilansmusiker och en mycket uppskattad pedagog

Bra att veta

Du behöver ha tillgång till ett piano så att du kan öva mellan lektionerna.

Viktig information om betalning

Anmälan är en intresseanmälan och vi kommer kontakta dig för förslag på tider.  Välj " Andra betalalternativ", ¨så kommer du vidare och väljer "Medborgarskolan faktura" då skapar vi fakturan manuellt  först när du har fått en överenskommen tid. Efter överenskommen tid gäller ordinarie köpevillkor och avbokningsregler.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt.         Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen

 

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 480 kr

Summa: 2 480 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde