Ort
Vännäs
Startdatum
9 Apr 2024
Tid
12:30-15:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Helena Bylund
Nummer
54944
Pris
1 250 kr

Om arrangemanget

Är du senior eller dagledig och är nyfiken på måleri i ovanliga former? Då kan detta vara något för dig. I den här kursen får du tillsammans med andra skapa i måleri och teckning genom att genomföra olika övningar i en mångfald av material. Kursens mål är att inspirera deltagarna att jobba kreativt, släppa prestationskraven och hitta in i skapandet på ett sätt som får dem att må bra. Dessa nya måleritekniker är väldigt roliga och effektfulla.  Du får grundläggande genomgångar i acrylic-pouring, alcohol-ink, monoprint med akvarell-pigment samt monoprint i akryl. 

UPPLÄGG

Vi håller till på Prånget, under PMU med ingång från kortsidan mittemot systembolaget. Varje tillfälle är 2 timmar och 45 minuter och då tar vi en liten paus där vi bjuder på kaffe och te . 

Materialet vi använder oss av ingår i kursavgiften. Vi jobbar framförallt på papper. Vill du köpa till pannå så kan du göra det på plats. 

KURSLEDARE

Helena Bylund har studerat på Umeå Konstskola och har en bred kunskap om måleri i alla dess former. Hennes inriktning var porträttmåleri under många år. Helena har även studerat konst i Bryssel på Academie de l'art och för olika konstnärer i Europa. Samt läst konstpedagogik här i Umeå.

BRA ATT VETA

En kallelse skickas ut innan kursstart. Ta med oömma kläder samt lämpliga skor. Kursen kan komma att flyttas fram eller ställas in om det blir för få anmälningar. Tipsa gärna en vän!

 

Ort

Prånget

Ö.Järnvägsgatan 5, Vännäs

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 750 kr

Materialavgift: 500 kr

Summa: 1 250 kr

Utforska ämnesområde