Ort
Örebro
Startdatum
9 Mar 2024
Tid
11:00-16:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Nathalie Nilsson
Nummer
76687
Pris
775 kr

Om arrangemanget

Välkommen in i teaterns underbara värld! En rolig dag där vi på ett lättsamt sätt ger en introduktion till att spela teater i grupp. Du får testa på att spela en roll, använda rekvisita och prova lite improvisation.

 

Innehåll
Genom roliga övningar och kreativt arbete får vi testa på att gå in i skådespelarrollen. Hur skapar vi en karaktär, hur formar vi en föreställning? Vi lyssnar och lär av varandra genom samarbetsövningar för att utveckla fantasi, uttrycksförmåga och närvaro på scen. En rolig och givande introduktion för dig som vill testa något nytt! Kom gärna tillsammans med en kompis- det är en rolig aktivitet att göra tillsammans. Kursen passar också dig som håller presentationer och vill få tips om hur du bäst når fram till åhöraren! 

Upplägg
1  tillfälle  x 7 h 10:00 - 16:00

Förkunskaper
Kursen riktar sig till dig som är 18 år och uppåt, för dig som är en nyfiken nybörjare och för dig som spelat innan. Vi anpassar nivån efter gruppen

Bra att veta
Medtag egen lunch som går att värma i micro eller äta kall. Vi bjuder på fika och frukt

Ledare
Nathalie är utbildad teaterpedagog och har arbetat både som skådespelare och teaterledare i flera uppsättningar

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 775 kr

Summa: 775 kr

Utforska ämnesområde