Ort
Falun
Dagar
Tis, Tors
Antal tillfällen
5 st
Nummer
80054
Pris
2 495 kr

Om arrangemanget

Enskild undervisning med sångpedagog ger dig möjligheten att utforska din unika röst och sångstil. Fyll på din musikaliska verktygslåda i ett kravlöst och tryggt sammanhang där all undervisning sker i din egen takt.

Innehåll 

Individuell sångundervisning från 13 år till 100+. Utveckla din röst och upptäck din klang! Undervisningen är för nybörjare till avancerad nivå. Kursen skräddarsys efter dina önskemål och behov.

Vi fokuserar på sångteknik för att ge dig en trygg plattform att stå på under din fortsatta sångresa. Kursen innefattar bland annat kroppshållning, andning, gehör, registeromfång och tonplacering. Vi fortsätter med sånginterpretation, klangfärg, röststyrka samt sångteknik beroende på den musikstil och genre du vill sjunga.

Upplägg 

Kursen omfattar 45 minuter x 5 kurstillfällen. Vi träffas en gång i veckan. Sångpedagogen hjälper dig att hålla en god rösthälsa och samtidigt nå röstens fulla potential. Tisdagar och torsdagar. Lektionstid och datum kontakta oss.

Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner om du vill fortsätta att utveckla din sång. Ta gärna med en vattenflaska. Man kan bli törstig av att sjunga!

Förkunskaper

Det krävs inga förkunskaper. Det viktigaste är att du har roligt med din röst!

Kursledare 

Annika Järlestedt är utbildad musikpedagog, sångerska och sånglärare. Hon har erfarenhet av att undervisa både privat och på kulturskola. Annika arbetar med stor genrebredd, från klassisk till modern musik. Hon är mycket lyhörd och guidar eleven att utforska sin egen röst. Tidigare elever säger:

"Annika är jordnära och professionell. Hon får mig att våga tro och våga prova.
Hon trollar fram saker ur mig som jag inte visste fanns."
“Annikas sånglektioner handlar om mer än sångteknik. Hon hjälper mig till insikt,
personlig utveckling och bättre självförtroende.”

Välkommen till oss

  • Micro och kylskåp finns
  • Kaffe och te finns att  köpa.
  • Parkering finns i närheten av lokalen.
  • Buss och tåganslutning i närheten

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.Ort

Medborgarskolan Falun

Åsgatan 27A, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 495 kr

Summa: 2 495 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde