Ort
Ludvika
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Ingela Vestbro
Nummer
79604
Pris
775 kr

Om arrangemanget

Vill du och din kompis, partner eller släkting utveckla er sångteknik tillsammans? Med lektioner för par får ni utveckla er musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar i en duett. Innehållet i kursen utformas i samspel mellan lärare och elever.

Innehåll

Utifrån era egna förutsättningar får ni hjälp, stöd, tips och råd för att utveckla er sångförmåga och hitta eran stil för era röster och välja en repertoar som passar just er. Sånglektionerna hålls i Glashusets inspelningsstudio där vi även har möjlighet att spela in er för att sedan utvärdera och analysera er sångteknik.

Förkunskaper

Undervisningen riktar sig till dig som är nybörjare upp till avancerad nivå och är för alla åldrar. 

Upplägg

  • Undervisning för två elever 
  • 4 tillfällen á 45 minuter
  • Kursen kan starta när du och din sångkollega anmält sig
  • Ledaren kontaktar dig för att avtala startdatum, veckodag och klockslag. 
  • Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Material

Kom som ni är, allt material ingår i kurspriset.

Kursledare

Ingela Vestbro är bland mycket annat legitimerad musiklärare och har lång erfarenhet av att leda körer. Hon har även jobbat som musiker och sångerska på gudstjänster i Svenska kyrkan och Equmenia. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

  • Varje kursomgång består av 4 lektionstillfällen. När 4 tillfällen passerat är det bara att återanmäla sig om du vill fortsätta 4 gånger till och så vidare.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. 
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

 

Ort

Glashuset Ludvika

Verkstadsvägen 6, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 775 kr

Summa: 775 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde