Ort
Kristianstad
Startdatum
16 Sep 2024
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
69216
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Vill du utveckla din sångröst och teknik? Med individuella lektioner får du utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Innehållet i kursen utformas i samspel mellan lärare och elev.

Om kursen
Utifrån dina egna förutsättningar får du hjälp, stöd, tips och råd att utveckla din sångförmåga, kapacitet och teknik. Tillsammans diskuterar vi vad du vill ha för upplägg på lektionerna.

För vem
Enskild undervisning för alla åldrar. Undervisningen riktar sig till dig som är nybörjare upp till avancerad nivå.

Kursledaren
Tobias Olvestrand

Våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursen består av 6 tillfällen á 25 minuter. Enskild undervisning med löpande kursstart. Medborgarskolan tar kontakt bestämmer om tid. Kursen kommer löpa vecka efter, samma tid. Om specifik kurslitteratur skall användas kan kostnad för detta tillkomma.

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Kristianstad

Magasinsgatan 2, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr

Relaterade artiklar

Musik

”Spela i band är grejen”

Ena bandet är precis i början av sin musikaliska karriär, medan det andra bandets medlemmar spelat tillsammans i en eller annan bandkonstellation de senaste 40 ...

19 februari 2024
Läs vidare om "”Spela i band är grejen”"

Utforska ämnesområde