Ort
Vinslöv
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Joachim Nilsson
Nummer
66597
Pris
3 895 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Vill du utveckla din sångröst och teknik? Med individuella lektioner får du utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Innehållet i kursen utformas i samspel mellan lärare och elev.

Om kursen
Utifrån dina egna förutsättningar får du hjälp, stöd, tips och råd att utveckla din sångförmåga, kapacitet och teknik. Tillsammans diskuterar vi vad du vill ha för upplägg på lektionerna.

För vem
Enskild undervisning för alla åldrar. Undervisningen riktar sig till dig som är nybörjare upp till avancerad nivå.

Kursledaren
Joachim Nilsson är kantor, sångpedagog, körledare för flera körer, spelar en mängd instrument och skriver musik m.m.

Våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursen består av 8 tillfällen á 60 minuter. Enskild undervisning med löpande kursstart. Ledaren tar kontakt och bestämmer dag och tid. Om specifik kurslitteratur skall användas kan kostnad för detta tillkomma.

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Hemma hos ledare

Knutsgatan 33, Vinslöv

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 895 kr

Summa: 3 895 kr

Relaterade artiklar

Musik

”Spela i band är grejen”

Ena bandet är precis i början av sin musikaliska karriär, medan det andra bandets medlemmar spelat tillsammans i en eller annan bandkonstellation de senaste 40 ...

19 februari 2024
Läs vidare om "”Spela i band är grejen”"

Utforska ämnesområde