Ort
Göteborg
Startdatum
7 Sep 2024
Tid
17:15-21:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
46374
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Har du alltid drömt om Italien och dess matkultur? Är du nyfiken på hur du får det att smaka som i Italien?

Välkommen till "Sapori D`Italia", en oförglömlig kurs som tar dig med på en resa genom Italiens fantastiska matlandskap. Upplev den rika kulturen och de underbara smakerna i italiensk matlagning genom vårt lockande program. Alla är välkomna! Du behöver inte vara en erfaren kock för att skapa smakfulla och autentiska italienska rätter. Många av dem du kanske aldrig har hört talas om. Nyfiken?

Innehåll 

Du kommer garanterat inte glömma den här matlagningsupplevelsen. Du kommer att lära känna och laga mat tillsammans med andra nyfikna och öppna deltagare. Det är en energisk upplevelse som kommer att kittla dina smaksinne. Dessutom kommer du att få chansen att imponera på dina nära och kära med dina nyvunna färdigheter och det är aldrig fel! 

"Sapori D`Italia" kommer inte bara att förändra dina matlagningsvanor, utan även föra in dig i hjärtat av italiensk kultur och passion för god mat. Buon Appetito!

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper

Kursledare

Yoshi är en passionerad lärare i historia och religion med en förkärlek för den kulinariska världen. Att resa och upptäcka nya smaker är det som gör livet värt att leva. Ytterligare något som höjer livskvaliteten är att dela detta intresse med andra nyfikna människor. Yoshi har upplevt olika kök från olika delar av världen i och med att hon har rest en hel del. Nu ser Yoshi fram emot att dela med sig av sina erfarenheter och göra matlagning till en lustfylld aktivitet. Yosi har erfarenhet av att ha jobbat i en italiensk restaurang i Puglia samt i en japansk restaurang i hamnstaden Tanabe, i Wakayamas prefektur. Hon kommer att guida deltagarna genom olika dofter, smaker och tekniker som kommer att omvandla synen på matlagningen från vardagssyssla till ett utvecklande äventyr.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Rabatter    

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner 

Länk till förmåner 
Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan 

Välkommen till oss  

  • Närmaste hållplats är Hagakyrkan eller Järntorget om du åker kollektivt. 
  • Parkeringshus finns i samma hus.
  • Undvik att använda starta dofter på grund utav allergier.  

Bra att veta

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.  
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor. 
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör under “Kursavgift och betalning”: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/  

Medborgarskolan och folkbildning  

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.  

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Relaterade artiklar

Mat och dryck

Europa på en tallrik med Gaja!

Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...

24 augusti 2023
Läs vidare om "Europa på en tallrik med Gaja!"

Utforska ämnesområde