Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Osby
Startdatum
18 Sep 2018
Tid
18:30-19:30
Dagar
Tis, Tors
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Paola Morales
Arrangemangsnummer
27560
Pris
600 kr

Om arrangemanget

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.
Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger

INNEHÅLL
Den populära showdansen är en dansform inriktad på stilar, presentation och sceniskt framförande. Tillsammans tränar vi upp koordination och styrka till musik som varierar, allt från soul, funk, hiphop & musikal till den senaste trendmusiken.

Kursbonus: efter de 10 kurstillfällena avslutar vi med en dansshow för släkt och vänner!

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

KURSLEDARE
Paola har bott i Osby i nästan hela sitt liv. Hon går sista året på gymnasiet i Malmö med inriktning Samhälle Beteende. Paola har sedan liten dansat, hon började dansa Street dance hos oss på Medborgarskolan. Sedan har hon fortsatt i Malmö i bowdown dance academy. Hon brinner för dans och har gjort och gör gärna koreografier för barn, vilket hon älskar.
Maryam har bott och växt upp i Osby sedan 2005. Under åren har hon gått på olika sporter såsom fotboll, innebandy och thaiboxning. Hon har även dansat med oss på Medborgarskolan under några terminer. Dans är vad hon brinner för och har gjort sedan liten. Hon går på handelsprogrammet i Växjö och känner sig bekväm med positionen att leda och lära.

Våra ledare tycker att det är otroligt roligt att jobba med barn och se deras utveckling och personlighet. Medborgarskolani har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväm klädsel. Ta med vattenflaska. Lektionen varar i 60 min. Föräldrar får inte närvara i danssalen, endast första gången.
Invänta alltid kallelse!
Uppehåll på lovet v.8
Uppvisning torsdag 6 december

Ort

Medborgarskolan

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Utforska ett ämnesområde