Ort
Stockholm
Startdatum
22 Apr 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Mån, Ons
Antal tillfällen
4 st
Nummer
55900
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Upplev magin med musik och språkinlärning! Anmäl dig till vår kostnadsfria studiecirkel "Sjung Språket" och utforska hur sången kan förbättra din svenska. Start den 22 april klockan 18:00 - missa inte chansen!

Lär dig svenska genom att sjunga är ett roligt och effektivt sätt att utveckla dina språkkunskaper. Vi använder musik som ett verktyg för att lära oss nya svenska ord och uttryck. Vi sjunger enkla sånger på svenska och lär oss hur man uttalar och betonar orden. Musik hjälper dig att lära dig nya ord snabbare och bättre. Du får också chansen att upptäcka svensk kultur och musik.

Om cirkelledare
Sara Hedberg är en erfaren sångerska och gitarrist som har skrivit egen musik i hela sitt liv. Hon spelar i flera rockband och arbetar också på Stadsmuseet i Stockholm. Hon kommer att leda oss genom sångövningarna med glädje och energi! Hon har valt ut lämpliga sånger som passar olika nivåer av svenska. Du behöver inte ha någon tidigare sångvana för att vara med, bara lust att sjunga samtidigt som du lär dig svenska språket!

Plats: Medborgarskolan, Hagagatan 23 A, Odenplan


Anmälan: Om du har LMA-nummer kan du anmäla via hemsidan. 

Har du svensk personnummer eller samordningsnummer så ska du maila ditt personnummer/samordningsnummer, fullständigt namn, adress, telefonnummer och mailadress till samarbeten@medborgarskolanstockholm.se 

Kostnad: Gratis

Schema:

Måndag dem 22 april klockan 18:00 - 19:30

Onsdag den 24 april klockan 18:00 - 19:30

Måndag den 29 april klockan 18:00 - 19:30

Måndag den 6 maj klockan 18:00 - 19:30


Ta med block och penna till träffarna. 

 

Intyg
Ett intyg kan utfärdas till dig om du uppfyller följande villkor: du måste närvara vid samtliga sammankomster. 

 

Studiecirkeln görs med stöd från Stockholms stad.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Utforska ämnesområde