Ort
Uppsala
Startdatum
8 Jul 2024
Tid
13:00-16:00
Dagar
Mån-Tors
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Simon Kolthoff
Nummer
74563
Pris
1 795 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Utforska, experimentera och lär känna akrylens särart. Våga doppa penseln i färg och låt färgen flyta ut över papprets yta. Inget kan skildra himlens skiftningar, vattnets genomskinlighet, eller fånga naturens fantastiska nyanser av ljus och färg som dina egna målningar.

Innehåll

Genom praktiska och enkla målningsövningar upptäcker vi konstnären i var och en av oss. Det är inte avbildning som är det väsentliga. Alla har sitt eget personliga uttryckssätt.

Upplägg

Vi träffas måndag till torsdag samma vecka mellan kl. 13:00-16:00. Ta med dig en matsäck och fika som du kan äta under dagen.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Kursledare är konstnären Simon Kolthoff. Han har flera års erfarenhet och utbildning i bildskapande tekniker.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial

Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Det kursmaterial du behöver finns t.ex. på zinkvit.se som har både näthandel och fysisk butik. Till denna kurs behöver du ha med dig nedanstående till kursstart:

Akrylblock 250-300 gr

Akrylfärger

Penslar nr. 4,8,12 gärna syntetpenslar

En eller två glasburkar eller större plastmuggar

Hushållspapper

Kladdpapper

Blyertspenna och suddgummi

Kallelse/Faktura

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. 

Bra att veta

  • Vi bjuder på kaffe och te i våra lokaler.
  • Tillgång till mikro finns.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Visste du att?

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Uppsala (Bergsbrunnagatan)

Bergsbrunnagatan 20, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 795 kr

Summa: 1 795 kr

Utforska ämnesområde