Ort
Mariestad
Startdatum
30 Sep 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
43414
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Välkommen in i det spanska språkets värld! Spanska för dig som studerat språket 1 termin eller har motsvarande kunskaper. ¡Bienvenidos!

¡Hola! Säger man spanska tänker kanske många av oss på sol och värme, ljuvliga tapas och het paella eller på städer som Madrid och Barcelona med storslagen arkitektur. Det är en härlig känsla att kunna göra sig förstådd och språket blir en nyckel till andra kulturer.

Innehåll
Kursen vänder sig till dig som läst någon termin tidigare och som vill bygga på dina kunskaper på låg nivå. Med kurslitteraturen som underlag bygger vi på språket med ordförråd, uttal och grammatik men vi arbetar också med enkla praktiska talövningar.

För att få ut det bästa av kursen bör du räkna med att studera hemma mellan kurstillfällena. Det är genom att öva, öva och öva vi lär oss bäst.

Kursen går en gång i veckan samma dag och tid.

För vem
Kursen vänder sig till dig som studerat spanska 1 termin eller har motsvarande grundläggande kunskaper.

För de övriga nivåerna rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest.
Läs om språknivåer och testa dig själv på www.medborgarskolan.se/europaradets-nivaskala

Kursledare
Eufemia är din ledare på denna kurs. Hon är tandtekniker från Peru som bott i Mariestad i 14 år. Sedan sju år erbjuder hon nybörjarspanska och fortsättningskurser i språket hos oss. Förutom att hon älskar Sverige vill hon gärna förmedla sin kärlek till den latinska kulturen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
I kursen använder vi oss av boken Caminando 1 (4:e upplagan) ISBN 9789127437142.
Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Invänta kallelse (inte bokningsbekräftelsen!) innan du köper kursboken!

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Ort

Medborgarskolan Mariestad

Esplanaden 1, Mariestad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde