Ort
Uddevalla
Startdatum
2 Okt 2024
Tid
18:30-20:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Noemi Culque Polo
Nummer
46002
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Kursen vänder sig till dig som har grunderna i spanska och som vill utöka och använda dig av dina kunskaper i att träna prata spanska. ¡Bienvenidos!

¡Hola! Säger man spanska tänker kanske många av oss på sol och värme, ljuvliga tapas och het paella eller på städer som Madrid och Barcelona med storslagen arkitektur. Det är en härlig känsla att kunna göra sig förstådd och språket blir en nyckel till andra kulturer.

Innehåll
Kursen vänder sig till dig som har grunderna och som vill utöka och använda dig av dina kunskaper i att träna att prata spanska.

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid.

För vem
Förkunskaper motsvarande A2 innebär att du kan uppfatta huvudinnehållet i korta, tydliga och enkla budskap. Du kan fungera i mycket korta sociala samtal.
Är du osäker på kunskapsnivån rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest som du finner på vår webbplats www.medborgarskolan.se/spraktest

Europarådets nivåskala
Basnivå Nybörjare
Basnivå A1
Basnivå A2
Självständighetsnivå B1
Självständighetsnivå B2
Avancerad nivå C1
Avancerad nivå C2

Kursledare
Din kursledare Noemi är född i Peru och har spanska som modersmål. Hon har bott drygt 10 år i USA, där utbildade hon sig till lärare i spanska.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften.
Mer info om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Inspiration
Läs om hur språk får hjärnan att växa www.medborgarskolan.se/var-varld/sprak/nya-sprak-far-hjarnan-att-vaxa

Ort

Medborgarskolan Uddevalla

Lagerbergsgatan 16, Uddevalla

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde