Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Speedkurs: Skådespela framför kameran

Ort
Uppsala
Startdatum
13 Sep 2020
Tid
10:00-15:45
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Lidija Kovacevic
Nummer
64850
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Är du en filmentusiast som drömmer om att en dag stå framför kameran? Förvandla din dröm till verklighet och ta din plats i rampljuset. Nu erbjuds du möjligheten att bekanta dig med filmskapande processen och agera framför kameran. Inga förkunskaper krävs. Ta med ett gott humör, din inre stjärna och stråla.

Nyhet! En speedkurs är för dig som är nyfiken att lära dig något nytt och vill fördjupa dig i ett ämne på relativt kort tid. En speedkurs är fortfarande lika rolig och kvalitativ som våra längre kurser men på jämförelsevis kortare tid.

Innehåll och upplägg

Denna snabbkurs vänder sig till dig som vill uppleva filmskapande processen och agera framför kameran. Vi spelar in en kortfilm eller sporadiska scener efter önskemål och bekantar oss med filmskapande processen.

Vi kommer att gå igenom lite skådespelarövningar, bekanta oss med filmskaparprocessen och förväntningarna på dig som skådespelare på en filminspelning.

Vi gör 30 minuters lunchuppehåll när det passar i gruppen.

Kursledare

Lidija är utbildad skådespelerska med erfarenhet från film, teater och regi. Hon har medverkat i ett antal produktioner och frilansat på förskolor och ålderdomshem. Lidija är övertygad om alla vi har en skådespelare inom oss och med rätt verktyg kan vi finslipa vår egna inre stjärna. Nu riktar hon all fokus på dig och din utveckling. Är du redo att stå i rampljuset?

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper, nivån anpassas efter deltagarna. Din utveckling är individuell och bygger på dina erfarenheter och din personlighet.
 
Kursmaterial

Inget kursmaterial behövs för att delta på denna speedkurs.
 
Utvecklingsmöjligheter

Kursen Skådespela framför kameran varvar teori och praktisk övning framför kameran. Materialet kan sedan användas till att klippa ihop en showreal för vidare jobbsökande inom filmbranschen.

Bra att veta

Tillgång till mikrovågsugn finns.

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

Ort

Medborgarskolan Uppsala

Hamnesplanaden 1, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ett ämnesområde