Ort
Stockholm
Antal tillfällen
5 st
Nummer
54163
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Studiecirkeln är för dig som vill tillsammans med andra diskutera och reflektera samt gemensamt söka kunskap om hur en kan praktisera antirasism och feminism.

Studiecirkeln är för dig som vill tillsammans med andra diskutera och reflektera samt gemensamt söka kunskap om hur en kan praktisera antirasism och feminism.  

Ni kommer träffas en gång i veckan i fem veckor, för att diskutera och reflektera samt gemensamt söka kunskap med hjälp av ett studiematerial framtagen av självaste Aysha Jones. För att starta studiecirkeln behöver ni vara minst tre personer, varav en är cirkelledare. 


Var: Medborgarskolan, Hagagatan 23 A, Stockholm

Kontakt: Är du intresserad att starta antirasistisk studiecirkel, maila Gülsen Uz via gulsen.uz@medborgarskolanstockholm.se för vidare kontakt. 

Om Aysha Jones 


Aysha Jones är en entreprenör, författare, influencer, bloggare, fashionista, stylist, grundare av Black Lives Matter Sweden och mamma till tre barn. Hon är VD för By Aysha Jones AB, prisad entreprenör och den kreativa kraften bakom nätverket som Bawsy Baws Babes. Sedan mars 2022 äger hon även det svenska sminkmärket FÄRG ACADEMY fd Makeupstudion. Aysha föreläser om antirasism och har gästat några av Sveriges mest populära TV-program, och är en flitigt inbjuden gäst för att tala om dessa frågor som expertkommentator. När Aysha inte är en röst för mänskliga rättigheter i Sverige spenderar hon sin tid med att resa med vänner, läsa och försöka hitta den perfekta kamomillteblandningen! 


Studiecirkeln görs med stöd av Stockholm stad. 

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde