Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Street´n show 10-15 år nybörjare/lätt fortsättning

Ort
Lund
Startdatum
14 Sep 2019
Tid
12:00-12:45
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
38517
Pris
995 kr

Om arrangemanget

På Street´n show mixar vi de olika dansstilarna. Samtidigt gör vi inte avkall på att lära sig grundtekniken inom dans som du behöver oavsett vilken stil du ska dansa.

INNEHÅLL OCH MÅL
Denna kurs bygger på att barnet ska utvecklas mer som individuell dansare. Känsla att röra sig i takt musiken tillsamman med dansstegen är huvudsyftet även uttryck och känsla är viktigt. Vi utvecklar även den tekniska kunskapen och grundsteg till mer avancerade moment och rörelser. Man lär sig 1-2 koreografier (danser) under terminen som man ska komma ihåg utan lärarens handledning. Man kommer även att lära sig räkna till musiken i olika takter och dans till dessa som sedan återkommer i koreografin och diagonaler. Uttryck i dansen och känslan av dansglädje kommer att arbetas med genom diagonaler av olika slag övningar framför speglarna mm.

FÖRKUNSKAPER
Ett genuint dans intresse från barnen och viljan att lära sig dansa samt ett glatt humör och hög energi är alltid uppskattat men även förmåga att ta åt sig information som läraren ger under lektionen och försöka komma ihåg den.

KURSLEDARE
Sannie Nilsson
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Parkeringsmöjligheter: Lokfarare-, Banvakts-, Eldare- och Rallaregatan.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Medborgarskolan

Fabriksgatan 2, Vån 4, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde