Ort
Linköping
Startdatum
9 Feb 2024
Tid
17:00-21:00
Dagar
Fre, Lör
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Annalena Asklund
Nummer
43254
Pris
1 595 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Är du nyfiken på att lära dig sy i fårskinn? Nu kan du lära dig grunderna under en helg, och kommer att gå härifrån med helt egendesignade tofflor, vantar, sadelskydd eller annat!

Innehåll

Under kursen kommer du att lära dig grunderna i fårskinnssömnad. Vi lär oss att skära till och sy, mjuka djur, vantar, tofflor, mössa, en kudde, fäll eller sadelskydd. Vi kommer att sy alla alster för hand. Några särskilda förkunskaper krävs ej - att sy i fårskinn är enkelt och roligt! Har du egna skinn eller en päls som kan återbrukas, så är du välkommen att använda dessa. Ni kan också köpa hela skinn ifrån kursledaren.

Upplägg

Kursen är fredag klockan 17-21 samt lördag klockan 10-17. 

Kursledare

Anna-Lena Asklund.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kostnad för material tillkommer med ca 200 kronor och erläggs till kursledaren på plats. I detta pris ingår till exempel nålar, vax, tråd, lån av skinnkniv, vadmal, eventuellt mönster samt fika. Utöver detta finns möjlighet att köpa skinn om du inte har med dig eget.

Bra att veta

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar.

Rabatt på boende

För dig som kommer långväga ifrån har vi möjlighet att erbjuda rabatterat boende på närmaste hotell; Scandichotell Linköping Väst. Kontakta oss på linkoping@medborgarskolan.se för bokningskod för att få ta del av rabatten.

 

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde