Ort
Helsingborg
Startdatum
14 Sep 2024
Tid
09:00-10:15
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Nathalie Drakemyr
Nummer
69795
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Här kan du upptäcka och utveckla din teaterförmåga vare sig du bara drömt om det eller kanske redan hunnit prova på det tidigare.

Vi arbetar med kroppen, rösten och texten. Vi arbetar med improvisation, karaktärsarbete och bygger på vår kunskap och förståelse för vad skådespeleri och teater är. Kursen anpassas efter gruppen och vad deltagarna vill få ut av lektionerna. 

För vem
Inga förkunskaper krävs. Denna teaterkurs är både för dig som är nybörjare och för dig som hållit på med teater tidigare.

Kursledare
Nathalie Drakemyr, teaterlärare, skådespelare och regissör med många års erfarenhet av teaterpedagogik för både barn och vuxna. Hon skriver gärna egna manus som teatergrupperna kan jobba med och iscensätta. Nathalie brinner för amatörteater och vill att alla ska få chansen att känna på teaterns frigörande kraft - och hur roligt det är att spela teater! 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Klädsel: Rörelsevänliga kläder.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning. Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt.

Invänta alltid Kallelse innan du går till kurslokalen!

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, teater, musik eller sång och få 300 kr rabatt på den andra, eller 500 kr rabatt på din tredje kurs (gäller EJ för kombinationen bas- och ensemblekurs i teater).
Går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudandet innefattar kurser på minst 9 kurstillfällen som går parallellt under terminen, och inkluderar ej individuell undervisning. Rabatten är personlig och gäller ej för syskon och familj. 

Kan du få rabatt? Skriv en notering om det i din anmälan och välj "MEDBORGARSKOLAN FAKTURA", så justeras din kursavgift före betalning.

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Relaterade artiklar

Dans och teater

Lekfullhet och klassiskt drama

När Medborgarskolans teatergrupp satte upp sin omarbetade version av Shakespeares drama ”En midsommarnattsdröm” fanns ett 40-tal förväntansfulla föräldrar i pub...

30 maj 2024
Helena Vincent
Läs vidare om "Lekfullhet och klassiskt drama"

Utforska ämnesområde