Ort
Uppsala
Startdatum
15 Aug 2024
Tid
16:00-16:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
9 st
Nummer
81616
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Letar ni efter någon rolig inomhusaktivitet för barn, när det är så mörkt och kallt? Kursen går under två helger med lekfullhet, kreativitet och samarbete i vår teaterlek!

Innehåll
Vårt fokus kommer vara att teater är roligt! Vi kommer köra en massa roliga teaterlekar där vi lär känna varandra och blir bekväma med att uttrycka oss. Vi kommer även att tillsammans skapa en kortare pjäs som visas upp i slutet av kursen för deltagarnas familjer. Deltagarna kommer få vara med och utforma kursen allt efter som för att det ska bli så roligt som möjligt.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan samma dag och tid under 9 tillfällen. Kursen omfattar 1x45 minuter per kurstillfälle. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare 
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan i Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
Teaterkursen hålls i Medborgarskolans ljusa och rymliga spegelsal på Ekeby Bruk i Uppsala. I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Relaterade artiklar

Dans och teater

Lekfullhet och klassiskt drama

När Medborgarskolans teatergrupp satte upp sin omarbetade version av Shakespeares drama ”En midsommarnattsdröm” fanns ett 40-tal förväntansfulla föräldrar i pub...

30 maj 2024
Helena Vincent
Läs vidare om "Lekfullhet och klassiskt drama"

Utforska ämnesområde