Ort
Uppsala
Startdatum
13 Apr 2024
Tid
14:15-15:15
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
7 st
Nummer
76664
Pris
865 kr

Om arrangemanget

Letar ni efter någon rolig inomhusaktivitet för barn, när det är så mörkt och kallt? Kursen går under sju lördagar med lekfullhet, kreativitet och samarbete i vår teaterlek!

Innehåll
Inom improvisationsteater arbetar vi med att utveckla vår fantasiförmåga. Detta gör vi tillsammans genom klassiska samarbets- och teaterövningar och lekar. Målet är att alla barn ska få utvecklas i sin kreativitet, ha roligt tillsammans och skratta mycket. Tillsammans skapar vi en trygg atmosfär där barnen vågar testa sina vingar. Om gruppen vill, kan kursen mynna ut i ett litet uppspel. 

Upplägg
Kursen går under sju lördagar kl. 14.15-15.15 och omfattar 60 minuter per sammankomst. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare 
Eveliina Myllymäki är utbildad skådespelare på Actors Studio Stockholm och har medverkat i produktioner inom reklam, kortfilmer och röstskådespel. Eveliina brinner för att arbeta med barn och ungdomar och har tidigare bland annat arbetat som lärarvikarie. Hon är passionerad över teater och skapar en lugn och trygg atmosfär där barnen uppmuntras utforska skådespeleriets värld.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan i Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
Teaterkursen hålls i Medborgarskolans ljusa och rymliga spegelsal på Ekeby Bruk i Uppsala. I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 865 kr

Summa: 865 kr

Utforska ämnesområde