Ort
Helsingborg
Startdatum
20 Jan 2024
Tid
12:25-13:55
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
15 st
Ledare
Nathalie Drakemyr
Nummer
67032
Pris
1 395 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Här kan du upptäcka och utveckla din teaterförmåga vare sig du bara drömt om det eller kanske redan hunnit prova på det tidigare.

Vi arbetar med kroppen, rösten och texten. Vi arbetar med improvisation, karaktärsarbete och bygger på vår kunskap och förståelse för vad skådespeleri och teater är. Kursen anpassas efter gruppen och vad deltagarna vill få ut av lektionerna. 

För vem
Du har viss vana vid att spela teater och har gått/går samtidigt en grundkurs i teater.

Denna ensemble jobbar med en enkel uppsättning som komplement till vår teaterkurs på lördagar. Du kan gå båda kurser parallellt samma termin, men för att få grundläggande teaterkunskaper hänvisar vi till lördagskursen. Rådgör med oss om du är osäker på nivån.

Kursledare
Nathalie Drakemyr

Nathalie är skådespelare, regissör och teaterlärare med många års erfarenhet av teaterpedagogik för både barn och vuxna. Hon skriver gärna egna manus som teatergrupperna kan jobba med och iscensätta. Nathalie brinner för amatörteater och vill att alla ska få chansen att känna på teaterns frigörande kraft - och hur roligt det är att spela teater!

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta
Klädsel: Rörelsevänliga kläder.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt. Invänta alltid kallelse! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs).


RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus. Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial.

 

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde