Teatergrupp på scen
Kurs

Teaterläger för barn 10-14 år Höstlovskul

Ort
Örebro
Startdatum
31 Okt 2022
Tid
09:00-13:30
Dagar
Mån-Tors
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Ester Lindström
Nummer
59753
Pris
1 950 kr

Om arrangemanget

Det här är kursen för dig som vill gå en intensivkurs i att spela teater. Vi gör roliga teaterövningar och lär oss att gå in en skådespelarroll. Tillsammans skapar vi en liten föreställning som vi framför som avslutning på teaterlägret.

 

Innehåll
Genom roliga övningar och repetitioner i gruppen  släpper vi idéerna fria!  Vi jobbar med manus och gör scenografi till en liten föreställning.

Upplägg
Under fyra dagar, måndag till torsdag träffas vi mellan klockan 09.00 - 13:30 på Fredsgatan 14. Start tid kan komma att ändras något.
Vi jobbar fram en liten föreställning och bjuder in publik med preliminärt uppspel på torsdag kl 12:30 Om vi inte kan ha publik filmar vi föreställningen.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper, vi anpassar uppgifterna efter gruppen

Kursledare
Ester Lindström studerar till teaterpedagog på Örebro Universitet. Hon jobbar med teatergrupper på Medborgarskolan och har också haft teaterläger tidigare.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har flera teaterkurser för barn och ungdomar som startar varje termin.

Bra att veta
Medtag egen lunch och mellanmål, frukt samt vatten finns på plats.  För allas trygghet har vi beslutat att barnen är i lokalerna hela dagen och inte själva får gå ut på stan.  

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 950 kr

Summa: 1 950 kr

Utforska ämnesområde