Ort
Göteborg
Startdatum
24 Jun 2024
Tid
13:45-16:00
Dagar
Mån-Tors
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Nikolas Nilsson
Nummer
39528
Pris
1 425 kr

Om arrangemanget

Tecknandet är grunden till allt bildskapande i akvarell. Under denna kurs kommer du bland annat att träna ditt bildseende, lära dig olika tekniker inom teckning och i att måla i akvarell få verktyg som ökar möjligheten att skapa de bilder som du vill få fram. Att skapa med kunskap ger både glädje och tillfredställelse.

Detta är en sommarkurs som för dig som är nybörjare eller älskar att teckna och måla i akvarell vill gå vidare.

INNEHÅLL
Med blyerts och akvarell lär du dig teckna och måla här har du möjligheten att teckna med det material du föredrar och samtidigt inspireras av dina kurskompisar och deras material och bildval. 

Övningarna handlar om att prova på bland annat perspektiv, ljus, volym, komposition och skugga med penna och akvarell och att ge dig kännedom om teknikernas möjligheter och lämpliga material för teckning och akvarell

UPPLÄGG
Tecknandet och målandet varvas löpande med teori och demonstrationer. Du kommer även att få individuell handledning. I slutet av kursen har vi en gemensam genomgång av de vi skapat.


FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Kursen vänder sig till nybörjare och till dig som har tecknat och målat tidigare.
Undervisningen sker efter deltagarnas kunskapsnivå.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver bland annat skissblock, blyertspenna samt radergummi, akvarellblock och akvarellfärger.

BRA ATT VETA

Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

Kursen går måndag till torsdag 
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information ring 031-7551412.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Ateljé

Viktoriagatan 23, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 375 kr

Övrig avgift: 50 kr

Summa: 1 425 kr

Utforska ämnesområde